Montering af vinduer og døre i Randers

”Positiv oplevelse fra start til slut” er måden, Charlotte fra Randers beskriver forløbet med Jydsk Vindueskompagni samt Tømrer M. Lassen på.

Charlottes elementer var ved at være gamle. ”De var punkteret fra en kant af”, og derfor var det ved at være en nødvendighed at få udskiftet de gamle elementer, og familien tænkte tanken ”Så må vi blive i Danmark i år”, fortæller hun grinende.

Charlotte gik derfor en dag på nettet, først for at tjekke vejret. ”Pludselig dukker der en reklame op fra Jydsk Vindueskompagni, og den trykker jeg på”, og her startede samtalen med Jydsk Vindueskompagni, som resulterede i en bestilling på 6 bondehusvinduer samt en dobbelt terrassedør. ”Det gik bare rigtig godt”, fortæller Charlotte.

Det blev herefter Tømrer M. Lassens tur til at montere elementerne, og han mødte ind tidligt en onsdag morgen kl. 7. I løbet af de næste par dage havde han ordnet monteringen, og villaen i Roskilde stod som ny: ”Han var bare god”.

Charlotte fortæller også om tømreren, som var meget forsigtig og tog hensyn hele tiden. ”Han smed ikke bare skidt ind i huset”, forklarer hun og forsætter: ”Han var bare god hele tiden”.

Efter monteringen var, som den skulle være, manglede der kun fugen omkring vinduet, og her blev Charlotte positivt overrasket. ”Han kom ind pinsesøndag for at gøre det færdig”, hvilket ifølge hende fortæller om et godt samarbejde.

Efter at vinduerne er blevet monteret, kan Charlotte nu se ud af sine vinduer igen. ”Dét er en fordel”, griner hun. ”Det er bare rigtig pænt”.


Vi udfører et bredt udvalg af tømreropgaver i det meste af Midt-/Østjylland. Drømmer du også om eksempelvis nye vinduer eller døre, så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Kort om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • By: 8930 Randers NØ