Udskifning af terrassedør i Silkeborg

Terrassedøren var slidt og trængte til en udskiftning, besluttede kunden sig for og begyndte derfor at søge efter nogle leverandører som kunne realisere dette tilfredsstillende og til en god pris. Her fik han anbefalet Jydsk Vindueskompagni af nogle venner som tidligere havde anvendt dem og var selv blevet vældigt tilfredse med resultatet.

Han kontaktede derfor JVK og hørte nærmere omkring de muligheder man kunne vælge imellem med hensyn til design af terrassedøre samt materialet det skulle laves af og en række andre beslutninger som han skulle træffe. Hertil fortæller han hvordan han fik god vejledning omkring alt dette og besluttede, på baggrund af disse samtaler, sig for en flot terrassedør i træ med et tilhørende fastkarmsvindue som sideparti hertil. Han besluttede sig for træ som materiale, da han synes dette ser flottest ud og giver et mere naturligt udseende i hans hjem.

Efter sin beslutning og bestilling af terrassedør og sideparti hos JVK måtte han blot vente på, at de blev produceret til hans specifikke mål, hvorefter montører fra Tømrer M. Lassen kom ud og monterede vinduerne på en halv dag. Han fortæller, at de var meget venlige og imødekom alle hansforventninger til hans store tilfredshed. De hjalp også med de spørgsmål som han fik undervejs og var meget venlige til at finde den bedste løsning, fortæller han.

Nu hvor han har kunne nyde sin nye terrassedør og dens tilhørende flotte sideparti for en stund, er han ligeledes, som sine venner, blevet vældig tilfreds med valget af JVK som producent og Tømrer M. Lassen som montør og fortæller, at han har været meget tilfreds med hele processen og vil gerne bruge dem igen hvis lejligheden skulle opstå engang igen. Afslutningsvis fortæller han, at han bare vil nyde den danske sommer med alle sine luner, hvor han forhåbentligt kommer til at bruge terrassedøren flittigt når der er godt vejr.


Tømrermester Martin Lassen har stor erfaring med montering af bl.a. terrassedøre og sidepartier. Kontakt os, hvis du har brug for en montør i Midt- og Østjylland.

Kort om projektet

  • Opgave: Montering af terrassedør og sideparti
  • By: 8600 Silkeborg
  • Udført: Maj 2017