Montering af vinduer og døre i Ans By

”De var ved at være færdige”, og derfor mente kunden, at det var på høje tide, at vinduerne i huset skulle udskiftes. Vinduerne i huset var fra 1977, hvor huset også var blevet opført. Således var træet begyndt at rådne, og derudover ville kunden have noget bedre.

Han kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale, hvor han fik god rådgivning og oplyst de helt rigtige ting: ”De levede op til forventningerne”. Efter samtalen bestilte kunden 8 vinduer i træ, hvoraf 7 var posthusvinduer. ”Det er det, der ser bedst ud til huset”.

Kort tid efter bestillingen kørte Tømrer M. Lassen ud på adressen for at montere vinduerne i etplanshuset fra 1977. ”Han mødte i god tid”, fortæller kunden, og herefter gik Tømrer M. Lassen i gang med arbejdet, som blev udført med stor tilfredshed: ”Jeg synes det var helt i top”.

Kunden fortsætter med at fortælle om tømreren, som lavede det, han skulle, og i perfekt stand: ”Jeg kan ikke forlange mere”.

Kunden var dog ikke selv hjemme under monteringen, men hans kone kunne berette om en meget flink tømrer, som var nem at snakke med og løste hele opgaven på under halvanden dag. Når der opstod spørgsmål, var kunden ikke mere end et telefonopkald væk, og hurtigt blev spørgsmålene besvaret, så arbejdet kunne forsætte. ”Han var nem at snakke med”.

Efter at Tømrer M. Lassen har monteret vinduerne, kan kunden også mærke en klar forskel. ”Det er ligesom, der er kommet glas i”, griner kunden med klar henvisning til de gamle, rådne og utætte vinduer.


Tømrer M. Lassen udfører professionelt alle typer montageopgaver i Midt- og Østjylland. Kontakt os, hvis du også har brug for hjælp til dit byggeprojekt.

Kort om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • By: 8643 Ans By, Silkeborg Kommune