Udskiftning af døre og vinduer i Silkeborg

Arkivfoto af lignende hæve-skydedør

I forbindelse med et større renoveringsprojekt af deres hjem, hvor de blandt andet havde fået gulvvarme installeret, valgte de at fjerne radiatorerne, der stod ved siden af deres terrassedør, fortæller Niels. Udover at fjerne radiatorerne, fjernede de ligeledes en dårligt isoleret halvmur, så de nu kunne udskifte terrassedøren, der var gammel, slidt og ikke særligt bred.

Derfor begyndte de at lede efter tilbud på at få udskiftet terrassedøren og fik her et godt tilbud af Jydsk Vindueskompagni, der var billigere end de andre, hvorfor valget faldt på dem. Den gamle, smalle terrassedør blev nu udskiftet til en ny, bredere hæve-skyde dør, der giver mest muligt lys i stuen, da det er så store ruder.

"Den åbner ud i en udestue, så vi kunne vælge, at det skulle være træ, uden at vi behøver passe det særligt, hvorfor det er det pæneste valg", fortæller Niels. "Den hvide farve hjælpere yderligere på at lysne hele stuen op, hvilket jo er meget fint", tilføjer han.

Montørerne var relativt hurtige i deres montering; det tog dem godt en dag før de var færdige og havde gjort fint rent efter sig. "Nu hvor renoveringen er ovre, og vi kan se det endelige resultat med monteringen af hæve-skydedøren og det topstyrede vindue fra Jydsk Vindueskompagni, er vi meget tilfredse", afslutter Niels.


Vi har stor ekspertise med montering af alt i døre og vinduer – fra gængse elementer til specialløsninger. Kontakt os, hvis du har brug for en professionel montør.

Kort om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • By: 8600 Silkeborg
  • Udført: Oktober 2016